Huisregels JJ  Massage 

 Een originele Thaise massage is goed voor uw lichaam en geest. Als u regelmatig een Thaise massage krijgt, helpt dat om uw lichaam en geest te laten herstellen van problemen, zoals hoofdpijn, rugpijn, pijnlijke nek, stress of schouderpijn.

 Wij van JJ Massage willen graag dat U de originele Thaise massage leert kennen.

 Bij JJ Massage draait alles om uw welzijn. Daarom zijn wij transparant over onze spelregels. Iedereen die gebruik maakt van de diensten van Pakjira Thai verklaart zich akkoord met deze algemene voorwaarden.

Massage alleen op afspraak , alle dagen van 09.00 tot 21.00

Geen erotische massages of handelingen

 Bij JJ Massage is vertrouwen, discretie, wederzijds respect en een veilige sfeer belangrijk. Associatie met erotische (Thaise) massages wordt niet getolereerd. Als een klant zich onbehoorlijk gedraagt zullen wij de toegang weigeren of de behandeling per direct stoppen.

Bij ons is respect en persoonlijke hygiƫne zeer belangrijk, zowel voor de masseuses van JJ Massage zelf als van haar klanten. Wij verwachten van onze klanten dat zij dit respecteren. Er is in de salon een nette douche ruimte aanwezig waar u gebruik van kunt maken zowel voor als na de massage.

 
 Het is bij ons niet toegestaan te roken of te telefoneren. In de wachtruimte en behandelruimten verwachten wij een respectvolle instelling .

Voucher en cadeaubon
Na uitgifte van een cadeaubon of voucher (datum registratie) is deze 1 jaar geldig. Na aanschaf is geen reductie mogelijk. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld.

Op tijd komen voor de afspraak en annuleren / wijzigen van afspraken 
 Het kan gebeuren dat u een afspraak een keer moet afzeggen of verzetten. Wilt u hierbij rekening houding met onze planning en dit bij voorkeur 24 uur voor uw ingeplande behandeling doen.
 Als u te laat komt voor een behandeling en wij geen uitloopmogelijkheden hebben, zal de tijd van uw behandelperiode afgaan.

Privacy regels
 Persoonlijke gegevens van klanten worden niet aan derden verstrekt.